Barbara

lizetbeek.nl_fam.nieuwenweg-30

Mijn naam is Barbara Nieuwenweg en ik ben 48 jaar oud, getrouwd met Peter (52) en samen hebben wij twee kinderen. Tom van 22 jaar en Marijke van 18 jaar.
(ook hebben we een lieve poes,Simba )

Ik ben voor mijzelf begonnen als gastouder omdat ik ontzettend veel van kinderen hou. Kinderen zien opgroeien van kleine baby’s tot grote meiden of jongens vind ik ontzettend mooi.Ik heb al vele jaren ervaring als kinderoppas en kon uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep maken.In 2007 heb ik mijzelf als zelfstandige ingeschreven bij de kamer van koophandel en heb er zo mijn eigen kleine bedrijfje van gemaakt :-) Ik heb een SPW achtergrond en diverse cursussen gevolgd.Daarnaast ervaring op het gebied van allergieën bij kinderen. Ik kan uw kinderen structuur bieden maar ook veel lol want dat vind ik ook heel belangrijk!

Mijn huis is kindvriendelijk ingericht,dus uw kinderen kunnen hier met een gerust hart spelen. Mijn uitgangspunt is om iedereen zichzelf te laten zijn!

Donderdags en vrijdags werk ik als conciërge op basisschool de Bron in Hengelo.

Marijke heeft het syndroom van Down. En dat betekent in haar geval dat zij bij ons het zonnetje in huis is! Mede door mijn dochter ben ik mij er erg van bewust dat gezondheid niet iets vanzelfsprekends is.Door haar ben ik de wereld heel anders gaan zien.
Wilt u meer over ons gezin lezen? zie: http://www.kinderoppasbarbamama.nl/marijkenieuwenweg.nl/