mrt 302013
 

Dagboek Marijke.

Gisteren lekker met Marijke wezen shoppen. Een leuke moeder/dochter dagje hebben we er van gemaakt.
Eerst even naar Karin die in haar winkel aan het werk is. Mooya heet het.
Karin is onze vriendin he mam? Ja zeker zeg ik. We gaan daar even koffie drinken en dan gaan we samen shoppen. Goed? Ja…gezellig, zegt ze. Even lekker bij gekletst met Karin. En toen samen op weg…

image

We hebben mooie kleren gescoort bij de C&A  die ze zelf heeft uitgezocht. Ik mocht niet eens meer mee het kleedhokje in! ‘Nee mama, ik kan het zelf’! Ok…sta je buiten het hokje te wachten tot ze in het nieuw naar buiten komt. ‘Vet he’!! Zegt ze. Hihi!
‘En nu mag je wel weer naar de meisjes gaan,kom ik zo’!. Dus ik loop weer rustig naar de meisjes afdeling en wacht tot ze weer terug komt. Toch wel even elke keer kijken of het goed gaat. En als ze naar buiten komt me wel ziet staan. En ja hoor daar komt ze, ‘kijk mam, ik heb je gevonden’! Big smile en een knuffel volgen! Wat is het toch ook een heerlijk kind..  Afrekenen en nu wil ze wel iets eten. Voor de lunch gaan we lekker naar cherry’s voor een heerlijk patatje. Zij hebben daar een glutenvrije menukaart dus voor Marijke ideaal! Met zorg gemaakt.
Lekker samen kletsen en lachen. Ook even papa geapt en een gekke foto van onszelf gestuurd. Hihi!
Dat hoort er natuurlijk ook bij.
Later nog even naar de H&M om leuke shirtjes te scoren. Ze moeten wel stoer zijn hoor.  Of een jasje,zegt ze! Uiteindelijk hebben we twee leuke shirtjes gevonden in flitse kleuren. Bij de kassa vraagt ze of zij op het groene knopje mag drukken als ik ga pinnen. Tuurlijk mag dat..ja,druk maar. Kijk mama,zegt ze met een grote glimlach…we zijn weer ontslagen! High five!! Haha! Een vrouw naast ons schiet in de lach en zegt..’geweldig,wat een heerlijk kind’! En loopt verder. Ik zeg lachend tegen Marijke dat het heet dat je ‘geslaagd’ bent. Dat het betalen gelukt is. Dus het pasje mag er nu uit. En trekt hem er uit. Zegt met een grote lach ajuus tegen de verkoopster en pakt mn hand en zegt: ‘gezellig he mam’! En samen lopen we de winkel weer uit.
De tassen zijn goed gevuld en de knip leeg dus een mooi moment om papa te bellen en naar huis te gaan. Het was een super dagje!! Zo gezellig en knus samen. Was ook veel te lang geleden dat we dit samen hadden gedaan.

Op naar de volgende keer.
Mama xxx

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)