dec 092015
 

Hoi meissie,

Het is al echt al weer veel te lang geleden dat ik iets heb geschreven.

Ik schaam me diep! 😳

Ik ga echt proberen om dat toch wel elke maand of om de maand te gaan doen.

Maar het gaat heel goed met je. Je zit nu al weer in het derde jaar van VSO “tKorhoen.

Dit is het jaar van het ontdekken waar je hart ligt met werken. Jij hebt daar allang je mening over klaar want jij wilt  bij Cherry`s gaan werken straks. Maar wie weet wat er nog gebeurd.

Koken en bakken is echt jouw ding. En natuurlijk het op eten er van. HIHI!

Je zit goed in je vel. Bent mooi aan het puberen met alles wat daarbij hoort. Schitterend om te zien soms maar ook wel dubbel. Aan de ene kant wil je heel groot zijn en aan de andere kant kijk je nog heel graag naar Dora of Kabouter Plop.

Dat maakt het soms wel eens moeilijk voor mij. Je ziet er uit als een 15 jarige maar in je doen en laten ben je 6 jaar zeg maar. Dus dat is best wel lastig. Vooral als je om je heen vrienden ziet met kinderen van dezelfde leeftijd die hele andere dingen doen en kunnen. Maar dat geeft niet! Jij bent jij en dat wil ik voor geen goud ruilen!
Ik hou super veel van je!! En ik geniet elke dag van je. Je bent zo puur en positief. Ik ben soms gewoon jaloers op je! Zoals jij in het leven staat is prachtig! Ik heb het al vaker gezegd maar daar kunnen menig mensen een voorbeeld aan nemen.

image

Maar nu even over jou en de dingen die je hebt mee gemaakt de laatste tijd.

Je hebt dikke vrienden gemaakt op school. Fleur,Myrthe,Anne en Marit.

Marit is toch wel je beste vriendin. Als het kan wil je wel elke dag wat afspreken. En hoe jullie samen praten. HIHI! geweldig! Het is gewoon geheimtaal soms. Ik versta er niks van soms. Maar jullie weten precies wat jullie bedoelen. En de humor die jullie hebben is gewoon echt iets voor een show! Ik vindt het zo mooi om jullie samen te zien. In de kerstvakantie gaan we nog een feestje geven voor je verjaardag. Disco en film avondje. Je wilt eigenlijk ook dat ze allemaal blijven slapen maar daar moet ik nog even over nadenken. Das wel meteen zoveel… Maar we zullen zien.

Ja…..15 jaar ben je al! Wat gaat de tijd snel. Maar je verjaardagsfeest was super! We deden het weer samen met Tom en jullie hebben nog een showtje weg gegeven. Jij als Elza en Tom gaf een dans show weg. Echt heerlijk om te zien! Jij hebt een mooie echte Elza jurk met bij pasende schoentjes gekregen. Dus toen moest je natuurlijk wel even “let it go”  zingen. Het was precies zoals de film. Het clipje liep op de achtergrond mee en je deed precies hetzelfde en gelijk aan de clip. Geweldig!

En toen sinterklaas.  Dat vierden we dit keer bij Annelies en Tim. Femke,Dawid en Keyano waren er ook gezellig bij. Weer iets om heel nerveus over te zijn. Aan de ene kant geloof je wel en aan de andere kant weet je dat het nep is. Maar het blijft ingewikked. Want als je ze zit weet je zeker dat het echt is. Ook al zeg je dat het verkleedde en geschminkte mannen zijn. Maar daarom niet minder echt vind jij. Iemand moet toch sinterklaas zijn! Hihihi! 

Ook dit keer werd je weer goed verwent. Een mooi Olaf spel. ( soort galgje) We moesten het natuurlijk direct spelen. Dat hebben we uit kunnen stellen tot de volgende dag. En je kreeg een mooi huispak,trui,bloes en sloffen. En twee zwarte pieten kwamen ook nog als verrassing langs! Jij helemaal blij! Kreeg je ook nog eens veel pepernoten en een chocoladeletter. Jou avond kon niet meer stuk!

image

Het was super gezellig en we werden allemaal goed verwent. 

De volgende dag konden we lekker uitslapen om smiddags naar de verjaardag van ons buurmeisje te gaan. Maar daar kwam iets tussen want we moesten even naar opa en  oma want zij waren ziek. Opa vond het fijn dat we even kwamen. Jij bent lekker bij hem op bed gekropen en hem uit je nieuwe frozen boek die je van sinterklaas had gekregen voor gelezen. Dat vond hij wel heel fijn. Papa en mama hebben even voor eten enz gezorgd zodat  zij dat niet meer hoefden te doen. Toen op naar de verjaardag! Jij lekker met Esmee en haar nichtjes naar buiten om een hut te bouwen.

En toen we thuis kwamen hebben we eindelijk het Olaf spel gespeeld. Jij was er erg goed in. Ik verloor steeds!! We gaan natuurlijk wel voor een rematch!! Ik moet wel een keer van je winnen. 

image

Nu lekker nog 2 weekjes en dan vakantie. Kerst vieren!  Heerlijk! Lekker uitrusten en niet werken. Fijn dingen samen doen en geen stress.

Ik beloof dat is gauw weer schrijf!

Hou van jou mijn kleine grote meid!! xxxx

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)