mei 102013
 

Hemelvaart….

Gisteren gezellig met Cathy,Michiel,Sander en Manon naar Rheine geweest. Daar hebben ze een hele leuke dierentuin.

image

Waaronder ook een apenbos waar ze loslopen. Dat vond je eigenlijk maar niks. Hihi! Want ze springen zo op je. Dat deed er ook 1 bij Michiel. Hihi!  Je wou niet te dicht in de buurt komen maar met Manon samen probeerde je het wel.

image

Maar daarna ook niet weer. ;-D
Mooi bij de zeehonden gekeken en de beren..en natuurlijk de speeltuin! Waar de jongens zich ook goed hebben vermaakt! 😉

image

Maar er moest natuurlijk ook even wat worden gegeten en gedronken in het restaurant. Dat is gezellig en hoort erbij. Volgens jou!
We hebben zo lekker relaxed rond gelopen daar. Jij ging lekker met Manon op stap en redde je wel. Dus we hoefden niet zo op je te letten. Dat was ook  wel eens lekker. Je word ook al ouder/groter en dat scheelt ook al enorm. Het was echt heerlijk ontspannen….
Als afsluiting nog een ijsje, dus jou dag was compleet. Hihi!
Toen nog een paar caches gedaan en bij manon verstoppertje gespeeld en toen op naar huis!
Moe, maar voldaan op de bank! 😀
Rustig weekend tegemoet met vanavond verjaardag van Gerdi en zondag moederdag. Lekker gourmetten met ons gezinnetje. Antonia (vriendin van Annelies) komt ook gezellig mee.  Hebben we zin in! Mooie afsluiting om maandag weer lekker te gaan beginnen met school…weer structuur in huis…zijn we weer aan toe! 😀

Xxx

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)