apr 292013
 

De opendag was een groot succes! Karla was ook mee want ze moest natuurlijk wel zien waar jij straks naar toe gaat. Opa en Oma Nieuwenweg waren er ook bij. Ook zij waren heel benieuwd.
😀 Je vond het heel spannend en was ook wel wat nerveus. (Wij ook) Maar je liep er rond alsof je er al jaren kwam! Jij liet ons zien wat alles was en waar alles was,inclusief de wc’s. Haha!
Je stelde je netjes aan iedereen voor en vertelde erbij dat je hier ook naar toe gaat na de zomervakantie,met de bus: de schoolbus! zei je dan. Geweldig!
Iedereen is dus op de hoogte daar dat jij er aan komt. Ze zijn gewaarschuwd! Hihi! Je ging direct aan de slag bij de oefening ‘hand oog coördinatie’. Het ging ook nog eens heel goed! 😀

image

image

Maar we hebben er een goed gevoel bij. Zowel Karla als wij zelf. Hier kunnen we je wel met een gerust hart achter laten. Gelukkig!

image

Nu nog twee maandjes op De Bron en dan sluiten we deze periode af. We gaan nog bekijken hoe we dat precies gaan doen. Maar dat komt goed. 😉
Nu eerst twee weekjes vakantie en dat heb je ook wel nodig. Je bent moe. Alle indrukken en emoties komen er nu uit denk ik. Verkouden..nukkig enz.
Lekker rustig aan doen meissie..
Jij komt er wel…weet ik zeker!

Love you! ♥

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)